unicef webshop

Køb skønne ting i UNICEF Shoppen

og støt alle verdens børn

Hjem » Køb skønne ting i UNICEF Shoppen f.eks. en SDG pin eller school in a box

UNICEF Danmark har en webshop, hvor du kan købe merchandise såsom t-shirts og sweatshirts, indkøbsnet, kort mm. Du kan også købe Verdensgaver, hvor produktet du køber doneres til trængende børn ude i verden og du selv får et gavebevis på at du har doneret det gældende produkt; det kunne f.eks. være en brønd, en school in a box eller et first aid-kit, der er blandt de første livsvigtige forsyninger, som vi sender, når en katastrofe slår ned.

Shoppen har mange forskellige slags produkter f.eks. kan du købe din egen SDG pin – som repræsenterer de mange FN Verdensmål. Med sådan en pin kan du vise hele verden, at du støtter de fremtidssikrende mål. Pinnen er farvestrålende, da den har et farvefelt for hvert af de vigtige SDG-mål (Sustainable Development Goals). Du kan bære den med stolthed på din trøje, jakke, taske eller skjorte eller bruge den flotte SDG pin som gave – på den måde spredes det bæredygtige budskab.

I shoppen har vi også legetøj, og spændende accessories. Se de mange forskellige produkter i vores shop her.

Køb den flotte sdg pin i unicef shoppen
Verdensgave school in a box skole klasse nødhjælp

Med School in a Box kan 40 børn få undervisning. Kassen kan f.eks. hjælpe børn i flygtningelejre med at fortsætte deres skolegang.

Køb verdensgaver og merchandise som en sort t-shirt i unicef webshoppen

UNICEF-shoppen kan du købe både t-shirts og lignende ting til dig selv, og verdensgaver, hvor gaven doneres til udsatte børn og du selv modtager et gavebevis.

Jordnøddemos-underernæring

Jordnøddemos - også kaldet plumpy nut - er en vigtig faktor for at sikre børns overlevelse når de er under- eller fejlernærede. Se de små poser med mirakler i her!