Krig i Ukraine

Ukrainske børn
har brug for hjælp!

7,5 MILLIONER ER I FARE

For 25 kr. kan du hjælpe børn og familier med vandrensningstabletter nok til 5000 liter rent vand.

For 50 kr. kan du hjælpe med et tæppe til at beskytte et barn mod den kraftige kulde og vandrensningstabletter nok til 2200 liter rent vand.

For 125 kan du hjælpe et barn med et sæt varmt vintertøj inklusive vanter, hue, halstørklæde og vinterstøvler.

 

Børn i Ukraine har brug for hjælp

Det er voldsomt og skræmmende at følge angrebet på Ukraine. Bomber falder og kampvogne ruller ind i landet for øjnene af os alle sammen. Det sker lige nu – i Europa.

Børnene i det østlige Ukraine har levet i skyggen af væbnet konflikt og politisk og social uro i otte lange år med store konsekvenser for deres hverdag og helbred – nu er situationen endnu mere desperat.

Op mod 7,5 millioner børn har lige nu akut brug for humanitær hjælp. Børnene mangler medicin, varmt tøj, rent vand, beskyttelse og psykosocial hjælp. Deres liv og fremtid er i fare!

Hjælp børnene i Ukraine. Det haster!

 

UNICEF er til stede og giver nødhjælp
og beskyttelse til børnene

I 25 år har UNICEF været til stede i Ukraine for at beskytte børnene, og vi bliver også nu. Vi knokler for at levere nødhjælp til børn og deres forældre på begge sider af kontaktlinjen. Vi leverer varmt tøj, medicin, rent vand og andre kritiske nødhjælpsforsyninger; og vores mobile teams yder lægehjælp og psykosocial støtte i nærheden af kontaktlinjen. Men behovet er massivt og vi har brug for hjælp til at nå flere børn.

Lige nu har børnene akut brug for nødhjælp som:

  • Rent vand
  • Medicin
  • Psykosocial støtte
  • Sundhedsydelser

Med din støtte kan vi hjælpe flere – hurtigere!

Hjælp børnene i Ukraine

Støt nu
 

Vidste du, at ...

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE, GÅR KUN 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du giver et bidrag, går 78% til arbejdet for børn, 3% til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.