DBU x UNICEF

Dansk fodbold støtter
Ukraines børn

For 50 kr. kan du hjælpe med et tæppe til at beskytte et barn mod den kraftige kulde og vandrensningstabletter nok til 2200 liter rent vand.

For 125 kr. kan du hjælpe et barn med et sæt varmt vintertøj inklusive vanter, hue, halstørklæde og vinterstøvler.

For 275 kr. kan du hjælpe med en Førstehjælpspakke, der indeholder livsvigtige forsyninger som bl.a. medicin.

 

Dansk fodbold står sammen om at hjælpe Ukraines børn

DBU og de danske fodboldlandshold er ligesom resten af Europa berørte af krigen i Ukraine og de store konsekvenser, som invasionen har for både børn og voksne.

Fodbold er fællesskab og sammenhold på tværs af køn, alder og landegrænser. Vi ved, at fodbold kan være et frirum fra krig og ødelæggelse. Men selvom fodbolden kan give en pause fra krigens alvor, kan fodboldkampene også minde os om, at det ikke er alle, der er så heldige at kunne løbe frit rundt med en bold på græsset eller følge sit lands helte på fodboldbanen.

Børn betyder alt for dansk fodbold. Fodbold starter med børnene, som vi skal passe på og hjælpe på vej i livet. Det gode børneliv er altafgørende, og derfor vil vi hjælpe børnene i krigen. Det har de og verden brug for.

Vores landshold spiller i løbet af den kommende måned 21 landskampe. Den opmærksomhed, som vores danske landshold får, vil vi gerne bruge til at skabe fokus på krigen og hjælpe de ukrainske børn.

Du kan gøre en kæmpe forskel for Ukraines mindste i dag:

  • Send en SMS til 1900 med teksten DBU (koster 50 kr.)
  • Send et valgfrit beløb på MobilePay til 445599
  • Støt her
 

UNICEF leverer nødhjælp og beskyttelse til børnene

UNICEF knokler lige nu i Ukraine og i de omkringliggende lande for at levere nødhjælp og beskyttelse til børn og deres forældre. Vi leverer varmt tøj, medicin, rent vand og andre kritiske nødhjælpsforsyninger. Herudover har UNICEF oprettet ”Blue Dots”, mobile støttecentre, der yder lægehjælp og traumebehandling samt støtte og rådgivning i Ukraine og langs de mest benyttede flugtruter. Men behovet er massivt og vi har brug for hjælp til at nå flere børn.

Lige nu har børnene akut brug for nødhjælp som:

  • Rent vand
  • Mad
  • Medicin
  • Traumebehandling
  • Sundhedsydelser

Med din støtte kan vi hjælpe flere – hurtigere!

Hjælp børnene i Ukraine

Støt nu
 

Vidste du, at ...

UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE, GÅR KUN 3 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du giver et bidrag, går 78% til arbejdet for børn, 3% til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.