Lige nu venter
900 børnesoldater
på at blive frigivet

Du kan hjælpe dem!

Hver måned kan dine 95 kr. sørge for 19.00 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 126 kr. sørge for varme tæpper til 3 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 240 kr. sørge for skoletasker til 10 af verdens mest udsatte børn

Dine 72 kr. kan sørge for skoletasker til tre tidligere børnesoldater og hjælpe dem godt i gang med en uddannelse.

Dine 360 kr. kan betale for den første måned af et 3-årigt program med psykosocial støtte og uddannelse til en tidligere børnesoldat.

Dine 13.132 kr. kan sikre at en tidligere børnesoldat får gavn af et fuldt 3-årigt program med psykosocial støtte og uddannelse.

Børnesoldaterne har brug for din støtte

Børn skal ikke kæmpe i de voksnes krige. Men det er den barske virkelighed for op imod 19.000 børn i Sydsudan.

Lige nu venter 900 børnesoldater på at blive frigivet fra væbnede grupper i Sydsudan. UNICEF er klar til at hjælpe børnene, men vi mangler penge til indsatsen.

Du kan hjælpe børnesoldaterne sammen med UNICEF.

Sådan hjælper vi børnene

UNICEF hjælper børnesoldaterne med at blive frigivet fra de væbnede grupper, så de kan blive genforenet med deres familier og skabe sig en bedre fremtid. UNICEF støtter børnene og deres familier gennem den svære proces og sørger for, at de frigivne børn kan genoptage deres skolegang og indhente det tabte i særligt intensive undervisningsforløb.

For 13.000 kroner kan vi hjælpe en tidligere børnesoldat til en ny fremtid i et tre-årigt forløb med blandt andet psykosocial støtte og uddannelse.

Det går pengene til, når du støtter

"Thomas" fra Sydsudan er kun 12 år. Men han har allerede levet et barsk liv som børnesoldat med en hverdag fuld af brutalitet, vold og traumatiserende oplevelser. "Thomas" er et af de heldige børn, som er blevet frigivet som børnesoldat med UNICEFs hjælp. Nu får han massiv støtte i form af krisehjælp og uddannelse.

En gruppe børnesoldater er netop blevet frigivet fra en væbnet gruppe i Pibor, Sydsudan. Børnene har afleveret deres våben og får i stedet en skoletaske, som de skal bruge, når de lige om lidt begynder et intensivt undervisningsforløb, hvor de skal indhente deres tabte skolegang.

Vidste du at…

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Ud af én doneret krone går kun 3 øre til administration

Når du donerer, går 78 procent til arbejdet for børn, 3 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.