Børnesoldater har brug for hjælp

Hjælp med at få
børnesoldater frigivet

Hver måned kan dine 95 kr. sørge for 19.00 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 126 kr. sørge for varme tæpper til 3 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 240 kr. sørge for skoletasker til 10 af verdens mest udsatte børn

Dine 72 kr. kan sørge for skoletasker til tre tidligere børnesoldater og hjælpe dem godt i gang med en uddannelse.

Dine 360 kr. kan betale for den første måned af et 3-årigt program med psykosocial støtte og uddannelse til en tidligere børnesoldat.

Dine 13.132 kr. kan sikre at en tidligere børnesoldat får gavn af et fuldt 3-årigt program med psykosocial støtte og uddannelse.

Børn skal ikke kæmpe i de voksnes krige. Men det er den barske virkelighed for mere end 93.000 børn - et tal der formentlig er langt højere.

 
 

Du kan hjælpe børnesoldaterne sammen med UNICEF

UNICEF hjælper børnesoldaterne med at blive frigivet fra de væbnede grupper, så de kan blive genforenet med deres familier og skabe sig en bedre fremtid. UNICEF støtter børnene og deres familier gennem den svære proces og sørger for, at de frigivne børn kan genoptage deres skolegang og indhente det tabte i særligt intensive undervisningsforløb.

De tidligere børnesoldater har brug for massiv støtte i form af krisehjælp og uddannelse.

 

 
UNICEF Danmark for alle verdens børn

VI ER HELT AFHÆNGIGE AF FRIVILLIGE GAVER OG DONATIONER

UNICEF er ikke finansieret af FN. Vores livsvigtige arbejde er kun muligt ved hjælp af frivillige bidrag fra staten, fonde, virksomheder og privatpersoner.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

UD AF ÉN DONERET KRONE GÅR 1 ØRE TIL ADMINISTRATION

Når du donerer går 89,5% til arbejdet for børn, lidt over 8% til indsamlingsaktiviteter, som sikrer at vi får samlet så meget ind som muligt og 1% til administration.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

DU FÅR SKATTEFRADRAG PÅ DONATIONER

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at du kan trække hele dit bidrag fra i skat, når du donerer til UNICEF.