Hjælp Yemens børn - et såret yemenitisk barn ligger på en seng på et behandlingscenter.

GIV LIVREDDENDE HJÆLP
TIL BØRN I YEMEN!

SÅDAN GØR DU STØRST GAVN MED DIN STØTTE

Vi er glade for alle bidrag. Du kan gøre en endnu større forskel med et mindre beløb hver måned. Så kan vi arbejde langsigtet og effektivt, og sammen hjælper vi de mest udsatte børn til en glad, sund og tryg barndom.

Jeg vil hellere give en enkelt donation denne gang

Hver måned kan dine 105 kr. sørge for 17.463 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 126 kr. sørge for varme tæpper til 3 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 275 kr. sørge for 110 pakker nøddemos, som redder livet for verdens mest udsatte børn.

Dine 250 kr. kan købe 100 pakker nøddemos, som redder livet for alvorligt underernærede børn i Yemen.

Dine 416 kr. kan købe to førstehjælpspakker til at hjælpe børn, der er kommet til skade under konflikten i Yemen.

Dine 705 kr. kan give livsvigtigt vandrensningsudstyr til tre familier i Yemen, som har mistet adgang til rent vand på grund af konflikten.

Hjælp børn i Yemen!

Trods våbenhvile bliver otte børn ofre for krigshandlinger i Yemen hver eneste dag. Hver dag bliver otte børn dræbt eller alvorligt såret af krigshandlinger i Yemen. 1,2 millioner børn er fanget i områder hvor krigshandlinger forekommer hver eneste dag. Giv børnene livet tilbage med mad, mælk og medicin. Du kan ikke stoppe bomber og krig. Men du kan sikre uskyldige børns ret til at leve.

Over 11 mio. børn i Yemen har brug for hjælp. Mere end 8 mio. har ikke adgang til rent vand.

Underernæring i Yemen er på sit absolut højeste. Hundredetusinder af børn lider af alvorlig underernæring og har brug for livreddende mad for at overleve.

Millioner flere børn mangler adgang til rent vand og sanitetsfaciliteter og har desperat behov for grundlæggende sundhedspleje. Børn dør af sygdomme som kolera og diarré. Og sundhedssystemet er tæt på kollaps.

Hvordan kan din donation hjælpe børnene?

Vi kæmper i Yemen med alt, vi har for børnene. Kan du hjælpe? Det er så lidt, der skal til. Seks kroner kan sikre vandrensningstabletter, der kan rense 1.000 liter vand. Og 188 kroner rækker til 75 poser nærende nøddemos til behandling af underernærede børn.

UNICEF er tilstede i felten og arbejder døgnet rundt for at beskytte Yemens børn. Siden starten af konflikten har vi hjulpet med at få over 3.000 tons livreddende nødhjælp, heriblandt special mad til behandling af underernæring, rent drikke vand og sundhedsartikler, frem til mere end 4 millioner børn.

Dit bidrag vil i dén grad gøre en forskel for Yemens børn!

Hjælp Yemens børn - et såret yemenitisk barn ligger på en seng på et behandlingscenter.

Et såret barn bliver behandlet på hospitalet i Yemen.
© AFP/Ritzau Scanpix

Det går pengene til

Vidste du at…

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlingsorganisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.