AKUT:
HJÆLP AFGHANISTANS BØRN
GENNEM VINTEREN!

For 78 kr. giver du varme tæpper til to børn på flugt og beskytte dem mod vinterens kulde.

For 126 kr. giver du et komplet sæt varmt vintertøj til et barn, som har mistet alt i flugten.

For 370 kr. sender du nødhjælpspakker til to børn, så de kan få næring og varme.

Afghanistans børn fryser

Afghanistan var allerede et af de farligste steder i verden at være barn. Nu er situationen endnu mere desperat. Vinteren er kommet, og børnene sulter og fryser. Børn går i plastiksandaler og sommertøj, og mange sover på jorden i tynde, bundløse telte. Over 1. million børn er lige nu så underernærede, at de risikerer at dø, hvis de ikke får akut behandling. Hjælp os med at give dem næring og varme, inden det er for sent!

Du kan for eksempel sende en nødhjælpspakke, der indeholder to varme tæpper og behandling til underernærede børn. Eller give et barn et komplet sæt vintertøj.

 

Der bliver iskoldt om vinteren i Afghanistan

Vinteren har katastrofale konsekvenser for børnene i Afghanistan. De mest udsatte kan blive syge, få forfrysninger, lungebetændelse og miste livet. Især i bjergrige områder risikerer børnene at blive ramt af sne og temperaturer ned til -25 grader. Over 500.000 børn har lige nu akut brug for vintertøj og tæpper, så de kan holde varmen.

Ingen børn må miste livet i kulden!

©UNICEF/Mohammadi

Ramin bor under en utæt presenning sammen med sin mor og søster. Mens temperaturerne og sneen falder, kæmper han for at holde sig varm i den bidende kulde.

Vintertøj og nøddemos redder liv!

UNICEF har været i Afghanistan i 65 år, og vi bliver også nu. Vi er til stede i hele landet, og sammen med vores partnere knokler vi for at levere nødhjælp til børnene og deres forældre. Men behovet er massivt, og vi har brug for DIN hjælp!

Lige nu har børnene i Afghanistan akut behov for nødhjælp som:

  • Varme tæpper
  • Vintertøj
  • Nøddemos til behandling mod underernæring

Sammen kan vi give varme og næring til børnene 💙

Vidste du, at…

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Ud af én doneret krone går kun 3 øre til administration

Når du donerer, går 78 procent til arbejdet for børn, 3 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.