Syriens børn fryser om vinteren. Syriens vinter truer børnene.

Hjælp Syriens
vinterkolde børn

Støt unicef med en månedlig donation

Hver måned kan dine 132 kr. sørge for 22.000 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 168 kr. sørge for varme tæpper til 4 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 275 kr. sørge for 110 pakker nøddemos, som redder livet for verdens mest udsatte børn.

Støt fast og hjælp børn HVER DAG – bliv UNICEF Verdensforælder, så kan vi sammen…

nå de børn, der har mest brug for hjælp

hjælpe bl.a. med vacciner, skolegang, ernæring og beskyttelse

planlægge og prioritere indsatsen bedst muligt

Når du støtter UNICEF med et månedligt beløb giver du den mest effektive hjælp. Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i mere end 150 lande – og derfor kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer, eller når en konflikt eskalerer som f.eks. konflikten i Syrien har gjort for nyligt. Børnene i Syrien er afhængige af at vi er klar til at hjælpe dem når de bliver afskåret fra basale ting som rent vand, mad og nødhjælp.

Syriens børn fryser om vinter, støt dem med varme tæpper virksomhedsdonation

Der bliver iskoldt om vinteren i Syrien og landene omkring.

Især i bjergrige områder risikerer børnene at blive ramt af sne, iskold blæst og temperaturer under frysepunktet. Her kan et varmt tæppe virkelig gøre en forskel.

Denne jul vil tusinder af Syriske børn være tvunget til at leve i krig, nød og kulde. I løbet af denne juletid vil vi sammen give børnene varmt tøj, mad og et tag over deres hoveder. Vi vil genforene børn med deres familier. Vi vil give dem skolegang og sundhedspleje. Vi vil give dem håb.

Støtter du UNICEFs arbejde med en månedlig donation, vil du bidrage med varme og tryghed til de børn, der har mest brug for det.

Det går pengene til

Vidste du at…

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer.

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Se mere om hvordan vi bruger pengene her.