UNICEFs katastrofe-beredskab Katastrofe beredskab unicef

TYFON: Hjælp børn
under katastrofer

SÅDAN GØR DU STØRST GAVN MED DIN STØTTE

Vi er glade for alle bidrag. Du kan gøre en endnu større forskel med et mindre beløb hver måned. Så kan vi arbejde langsigtet og effektivt, og sammen hjælper vi de mest udsatte børn til en glad, sund og tryg barndom.

Jeg vil hellere give en enkelt donation denne gang

Hver måned kan dine 95 kr. sørge for mere end 15.800 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 450 kr. hjælpe 18 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske, kladdehæfte og blyant.

Hver måned kan dine 602 kr. sørge for komplet livreddende behandling af et alvorligt underernæret barn i f.eks. Somalia

Dine 116 kr. kan sørge for, at en katastroferamt familie får en stor presenning, så de kan skabe sig et midlertidigt hjem.

Dine 416 kr. kan købe to førstehjælpspakker til at hjælpe børn, der er kommet til skade under en katastrofe.

Dine 705 kr. kan give livsvigtigt vandrensningsudstyr til tre familier, som har mistet adgang til rent vand efter en katastrofe.

Hjælp katastroferamte børn, som de børn i Filippinerne, der lige nu er ramt supertyfon

Børn er særligt udsatte, når katastrofen pludselig slår ned. Som børnene i det nordlige Filippinerne, der lige er ramt af supertyfonen Mangkhut. Støt UNICEFs katastrofe-beredskab. Så er du med til at sikre, at vi kan rykke ud med akut hjælp til børnene og deres voksne med det samme.

150 kroner kan for eksempel blive til vandrensningstabletter, der giver over 10.000 liter rent drikkevand. Du kan sikre børnene medicin, ly, varme tæpper og beskyttelse.

© UNICEF/2014/d'Aki

Livet kan forandre sig på et øjeblik. Du kan hjælpe børn, der pludselig mister ALT.

Du kan hjælpe børn som Sajina og Shashi

Sajina og Shashi er søstre og kommer begge fra et af de områder i Nepal, der blev hårdt ramt under de to jordskælv i foråret 2015. Pigerne overlevede heldigvis katastrofen, men deres hus styrtede sammen og ødelagde alt, hvad de ejede. Takket være de, der støtter UNICEFs katastrofe-beredskab har pigerne og deres lille familie nu fået et beløb, så de kan overleve, indtil de kommer på fode igen. Og pigerne har fået varmt tøj, så de bedre kan holde varmen. Det er de ret glade for. Faktisk kan de slet ikke lade være med at smile. Det er blandt andet børn som dem, du kan hjælpe hurtigt og effektivt ved at støtte UNICEFs katastrofe-beredskab.

Katastrofe beredskab kan redde børn som Sajina og Shashi

Det går pengene til

Vidste du at…

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer.

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om hvordan vi anvender de indsamlede midler her.