SneglCille går sammen med UNICEF om arbejdet for alle verdens børn

Bliv Snegle-livredder

og hjælp UNICEFs arbejde under katastrofer:

Klik her for at blive Snegle-livredder

Bliv Snegle-livredder

Sådan hjælper UNICEF under katastrofer

UNICEF yder akut, livreddende nødhjælp til katastroferamte børn og deres familier.

Vi hjælper med rent drikkevand, medicin, ly og beskyttelse for vejr og vind og sikkerhed mod den fare, de er flygtet fra. Vi giver børnene traume-hjælp, undervisning og omsorg.

Og fordi vi allerede er til stede i landet, kan vi hjælpe hurtigt og effektivt. Og senere når mediernes interesse er stilnet af, fortsætter vi med at genopbygge det tabte og få børnene tilbage til en stabil og tryg hverdag igen.

Når du støtter UNICEF, gør du en forskel både før, under og efter katastrofen.

Tusind tak på forhånd!

Sådan fungerer det!

Når du bliver ”Snegle-livredder” går du sammen med Sneglcille og hendes læsere om at støtte verdens børn i under katastrofer. Det koster 50 kroner per måned. Du tilmelder dig i formularen her på siden og bliver ledt over på MobilePay. Her swiper du, og så er vi i gang! Støtten bliver trukket via MobilePay på samme dag hver måned, og du kan til enhver tid afmelde støtten i din MobilePay app.

Hver måned modtager du en sms fra Sneglcille og UNICEF, hvor vi fortæller lidt om, hvad din støtte er gået til.

Bliv Snegle-livredder og hjælp UNICEFs arbejde under katastrofer

Hvis du er nysgerrig på Sneglcille, så kan du se hendes blog her, og hendes instagram her.

Effektivitet i katastrofer redder børns liv

UNICEF er til stede i over 190 lande og territorier, og vi er der før, under og efter, katastrofen rammer. Vi er der, og vi har en effektiv, global distributionskæde, der gør os i stand til at rykke hurtigt ud med nødhjælp til katastroferamte børn og deres voksne. Næsten uanset, hvor i verden det brænder på, kan vi typisk pakke, sende og få nødhjælpen frem i løbet af 48 timer.

I katastrofesituationer er det ofte UNICEF, der styrer og koordinerer den fælles indsats – der leveres af os selv, andre FN-organisationer, internationale NGO’er og lokale samarbejdspartnere – med at sikre børnene adgang til rent drikkevand, toiletter, skolegang, medicin, sundhedshjælp og mad.

Vi bliver i området efter det mest akutte ved katastrofen er overstået. Det gør vi for at styrke områdets modstandskraft og katastrofeberedskab i fremtiden og for at sikre langsigtede forbedringer, der med stor fordel kan etableres i løbet af en genopbygning. Vi kalder det ’build-back-better’.

Det går pengene til

Nødhjælp og langsigtet udvikling: To sider af samme sag

UNICEFs arbejde med at hjælpe børn, som er ramt af humanitære kriser og naturkatastrofer, er helt centralt for vores mission og mandat om at hjælpe verdens udsatte børn. I de senere år har vi oplevet et stigende antal kriser og konflikter, som varer længere og har mere alvorlige konsekvenser for børn end tidligere.

Derfor tilrettelægger vi vores nødhjælpsindsats, så den også er med til at styrke familier og lokalsamfund på lang sigt, og de får bedre muligheder for at modstå fremtidige kriser. Som en del af den akutte indsats styrker vi også sundhedssystemer og systemerne til beskyttelse af børn. Vi giver familier kontante overførsler, så de kommer styrkede gennem krisen. Og vi sikrer uddannelse af katastroferamte børn, så de ikke går glip af vigtig skolegang og står stærkere rustet til at bidrage med genbygningen af deres lokalsamfund.

Samtidig bestræber vi os på at gøre vores langsigtede udviklingsindsats så bæredygtig som muligt ved at også at tackle de underliggende årsager. På den måde mindsker vi familiernes behov for hjælp og reducerer deres sårbarhed, så de bliver bedre til at modstå fremtidige konflikter og katastrofer.

Lave administrations-udgifter

Sidst, men ikke mindst, betyder det noget for vores støtter, at udgifterne til administration holdes nede, så størstedelen af deres støtte går til hjælpearbejdet for børn. Når du donerer 100 kroner til UNICEF, kan du være sikker på, at mindst 75 kroner altid går til formålet. Lige nu går 19 kroner til indsamlingsaktiviteter, som sikrer, at vi får samlet så mange penge ind som muligt, og 4 kroner går til administration. I 2017 oplevede vi så stor opbakning fra danskerne, at vi pt. kan sende historisk mange penge ud at arbejde for børn. Så når du donerer 100 kroner, går over 78 kroner direkte til formålet.

Dit månedlige bidrag går blandt andet til:

Vaccination
Vaccination
Uddannelse
Uddannelse
Rent vand
Rent vand
Myggenet
Myggenet
Sundhed
Sundhed
Ernæring
Ernæring
Beskyttelse
Beskyttelse

Klik her for at blive Snegle-livredder

Bliv Snegle-livredder