Rohingya Bangladesh Cox Bazar Myanmar monsun

Monsun truer
Rohingya-børnene

SÅDAN GØR DU STØRST GAVN MED DIN STØTTE

Vi er glade for alle bidrag. Du kan gøre en endnu større forskel med et mindre beløb hver måned. Så kan vi arbejde langsigtet og effektivt, og sammen hjælper vi de mest udsatte børn til en glad, sund og tryg barndom.

Jeg vil hellere give en enkelt donation denne gang

Hver måned kan dine 95 kr. sørge for mere end 15.800 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 450 kr. hjælpe 18 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske, kladdehæfte og blyant.

Hver måned kan dine 602 kr. sørge for komplet livreddende behandling af et alvorligt underernæret barn i f.eks. Somalia

Dine 242 kr. kan sørge for, at en rohingya familie får en stor presenning og 3 varme tæpper, så de kan skabe sig et midlertidigt hjem.

Dine 459 kr. kan sørge for 850 poser ORS-pulver til behandling af rohingya børn, som har fået livstruende diarré af at drikke beskidt vand.

Dine 705 kr. kan give livsvigtigt vandrensningsudstyr til tre fordrevne rohingya familier, som har mistet adgang til rent vand.

Hjælp Rohingya-børn nu

Cyklon og monsun sæsonen er startet i Cox Bazar i Bangladesh og vil vare til September. De store mængder regn udgør en stor fare for de over 655.000 mennesker, der er tvunget på flugt fra rædslerne i Myanmar. Rohingya-børnene er våde og udsatte for at blive syge, miste deres hjem eller adgangen til rent vand.

De fleste flygtninge er traumatiserede og har bosat sig i overfyldte lejre. De er tørstige og mangler rent vand at drikke. 60 procent er børn. 1.200 børn kom til Bangladesh alene. Vi har brug for al den hjælp, vi kan få.

Du kan sikre børnene rent drikkevand og beskyttelse her. 

Nasima er 6 år gammel. Hun er et af de mange rohingya-børn, der er flygtet til Bangladesh på grund af de rædselsvækkende overgreb, der sker i Myanmar.

Nasima er 6 år gammel. Hun er et af de mange rohingya-børn, der er flygtet til Bangladesh på grund af de rædselsvækkende overgreb, der sker i Myanmar.

Det går pengene til

Vidste du at…

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer.

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om hvordan UNICEF anvender de indsamlede midler her.