Hjælp børn i nød
i DR Congo

SÅDAN GØR DU STØRST GAVN MED DIN STØTTE

Vi er glade for alle bidrag. Du kan gøre en endnu større forskel med et mindre beløb hver måned. Så kan vi arbejde langsigtet og effektivt, og sammen hjælper vi de mest udsatte børn til en glad, sund og tryg barndom.

Jeg vil hellere give en enkelt donation denne gang

Hver måned kan dine 105 kr. sørge for 17.463 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 126 kr. sørge for varme tæpper til 3 af verdens mest udsatte børn og beskytte dem mod nattens kulde.

Hver måned kan dine 275 kr. sørge for 110 pakker nøddemos, som redder livet for verdens mest udsatte børn.

Dine 250 kr. kan købe 100 pakker nøddemos, som redder livet for alvorligt underernærede børn i DR Congo.

Dine 450 kr. kan købe 90 pakker næringsrige kiks, som giver konfliktramte børn i DR Congo hurtig og sikker ernæring.

Dine 728 kr. kan sørge for 112 poser højenergimælk, som hjælper alvorligt underernærede børn i DR Congo med at komme sig.

BØRNENE HAR DESPERAT BRUG FOR HJÆLP

Børn i DR Congo er under ekstremt pres. De lider under uro, tørke og fattigdom. Børn bliver dræbt, såret, ramt af seksuelle overgreb og rekrutteret til væbnede grupper. 2.2 millioner børn i DR Congo er nu så underernærede, at deres liv er i fare. Hvert femte barn er kronisk underernæret.

Sammenlagt har 7,8 millioner børn i DR Congo desperat brug for humanitær hjælp. Hjælp os med at hjælpe dem med livreddende mælk og mos. Det er så lidt, der skal til for at redde børnenes liv.

Børnene i DR Congo har akut brug for al den hjælp, de kan få.

Behandlingen indeholder blandt andet særligt nærende jordnøddemos og højenergi-mælk, som giver underernærede børn kræfterne tilbage!

Problemet er stort – løsningen er enkel

1 pose nærende jordnøddemos = 2,50 kroner.

Tre-fem poser nærende jordnøddemos om dagen i cirka 3 uger. Det er ofte alt, der skal til for at redde livet for et underernæret barn som Marcelino, der nu er i behandling på et UNICEF-støttet sundhedscenter. Mosen er fuld af vitaminer, mineraler og gode kalorier, som hjælper børnene med at øge vægten hurtigt. Den er pakket i små praktiske folieposer, som børnene selv kan spise af.

plumby nut marcelino sult

Lige nu er over 1 million børn som Marcelino AKUT og ALVORLIGT underernærede.

Det går pengene til

Vidste du at…

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om, hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.