Krigsfotografen Jan Grarup mellem verdens brændpunkter og familien

Dokumentar om Jan Grarup i Imperial

Flot dokumentar om den verdensberømte krigsfotograf

Dokumentaren har premiere i biograferne den 19. September.

En af vores trofaste støtter er den verdensberømte fotograf Jan Grarup. Han har været venlig og give UNICEFs faste støtter muligheden for at møde ham og se dokumentaren om hans hverdag. Dokumentaren blev vist ved en gallapremiere i Imperial den 15. September. Ved samme lejlighed kunne man også møde den prisvindende instruktør Boris B. Bertram, der har filmet Jan Grarup over fem år i Afrika og i Mellemøsten.

Krigsfotografen er en portrætfilm af Jan Grarup, der forsøger at balancere livet som far til fire børn, samtidig med at han konstant rejser ud og dokumenterer fra verdens brændpunkter.

Vi viste dokumentaren i Imperial d. 15. September kl. 18:30.
Eventen var en eksklusiv gallapremiere med rød løber, presse og folk fra branchen.

Krigsfotografen, En film af Boris B. Bertram

Efter at have arbejdet sammen på flere forskellige projekter, besluttede den prisvindende instruktør Boris B. Bertram, at fortælle historien om krigsfotografen Jan Grarup.

Hvad gør UNICEF?

UNICEFs fokus er at hjælpe verdens mest udsatte børn. Det kan vi bedst gøre med hjælp fra vores faste støtter. Som Verdensforælder giver du den mest effektive hjælp. Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i mere end 150 lande – og at vi kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer. Vi yder direkte hjælp og beskyttelse, og vi gør et stort arbejde for at påvirke regeringer til at sikre ordentlige forhold for børn. Vi er eksperter i at levere basal nødhjælp som vand, mad, tæpper, tøj og medicin og i at give børnene den psykologiske støtte, de har brug for, alt efter hvilken situation de står i.

Det går pengene til