Jan Grarup foredrag for UNICEF Danmark

Foredrag med Jan Grarup i FN Byen

Hør den verdensberømte krigsfotograf og støt børn i nød

Klik her for at støtte UNICEF og kom med til foredraget med Jan Grarup

Få billetter her

Bliv Verdensforælder og få to gratis billetter til særlig Jan Grarup aften

En af vores trofaste støtter er den verdensberømte fotograf Jan Grarup. Nu har du mulighed for at møde ham og høre hans stærke og personlige foredrag om nogle af de rejser, han har foretaget til verdens brændpunkter for at dokumentere sandheden om, hvad der foregår ude i verden.

Se FN Byen

Du kan se foredraget enten

  • Mandag d. 20/1 2020
  • Tirsdag d. 21/1 2020

Foredraget finder begge dage sted i FN Byen, fra kl. 19:00-21:00.
Dørene åbner fra kl. 17:00
OBS! Når du booker, skal du indtaste både dit eget navn og ledsagers navn, da eventet afholdes i FN Byen, er vi nødt til at tjekke ID for at lukke deltagere ind.

Sådan kommer du med

For at få to billetter skal du melde dig som Verdensforælder. Det koster 95 kroner om måneden. Som Verdensforælder bliver du en del af et helt særligt selskab på 80.000 danskere, der støtter børn akut og langsigtet sammen med børneorganisationen UNICEF. Jan Grarup gør en kæmpe forskel for verdens børn. Det kan du også komme til. Du bliver ikke bare verdens bedste, men også det bedste for verden. I UNICEF ønsker vi selvfølgelig at dele budskabet omkring børns vilkår med alle danskere, men vores fokus er, at rejse midler til at hjælpe verdens udsatte børn, og derfor er denne velkomstgave til nye Verdensforældre selvfølgelig betinget af, at man ikke umiddelbart efter tilmeldingen melder sig ud igen. Der vil derfor ikke være adgang til foredraget, hvis man ikke er aktiv Verdensforælder på dagen.

Se mere om foredragets indhold i invitationen fra Jan her.

Hør deltagernes reaktioner fra Jan Grarups foredrag i FN-Byen, Januar 2019

Hvad gør UNICEF?

UNICEFs fokus er at hjælpe verdens mest udsatte børn. Det kan vi bedst gøre med hjælp fra vores faste støtter. Som Verdensforælder giver du den mest effektive hjælp. Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i mere end 150 lande – og at vi kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer. Vi yder direkte hjælp og beskyttelse, og vi gør et stort arbejde for at påvirke regeringer til at sikre ordentlige forhold for børn. Vi er eksperter i at levere basal nødhjælp som vand, mad, tæpper, tøj og medicin og i at give børnene den psykologiske støtte, de har brug for, alt efter hvilken situation de står i.

Det går pengene til

Klik her for at støtte UNICEF og kom med til foredraget med Jan Grarup

Få billetter her