Jan Grarup foredrag for UNICEF Danmark

Udsolgt! Jan Grarup i FN Byen

Hør den verdensberømte krigsfotograf og støt børn i nød

Foredraget er desværre udsolgt alle tre dage.

En af vores trofaste støtter er den verdensberømte fotograf Jan Grarup. Nu har du mulighed for at møde ham og høre hans stærke og personlige foredrag om nogle af de rejser, han har foretaget til verdens brændpunkter for at dokumentere sandheden om, hvad der foregår ude i verden.

Se FN Byen

  • Mandag d. 14/1 2019 – udsolgt
  • Onsdag d. 16/1 2019 – udsolgt
  • Torsdag d. 17/1 2019 – udsolgt

Foredraget finder alle tre dage sted i FN Byen, fra kl. 19:00-21:00.
Dørene åbner fra kl. 17:00
OBS! Når du booker, skal du indtaste både dit eget navn og ledsagers navn, da eventet afholdes i FN Byen, er vi nødt til at tjekke ID for at lukke deltagere ind.

Sådan kommer du med

For at få to billetter skal du melde dig som Verdensforælder. Det koster 95 kroner om måneden. Og du kan til enhver tid melde dig fra igen, hvis du ikke længere ønsker at være med. Som Verdensforælder bliver du en del af et helt særligt selskab på 80.000 danskere, der støtter børn akut og langsigtet sammen med børneorganisationen UNICEF. Jan Grarup gør en kæmpe forskel for verdens børn. Det kan du også komme til. Du bliver ikke bare verdens bedste, men også det bedste for verden.

Kvinde leder efter mad på losseplads i Mogadishu.

Du vil høre om Jan Grarup's rejser til verdens brændpunkter og se mange af de billeder, som han har taget undervejs.

Hvad gør UNICEF?

UNICEFs fokus er at hjælpe verdens mest udsatte børn. Det kan vi bedst gøre med hjælp fra vores faste støtter. Som Verdensforælder giver du den mest effektive hjælp. Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i mere end 150 lande – og at vi kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer. Vi yder direkte hjælp og beskyttelse, og vi gør et stort arbejde for at påvirke regeringer til at sikre ordentlige forhold for børn. Vi er eksperter i at levere basal nødhjælp som vand, mad, tæpper, tøj og medicin og i at give børnene den psykologiske støtte, de har brug for, alt efter hvilken situation de står i.

Det går pengene til