Krigsfotografen Jan Grarup mellem verdens brændpunkter og familien

Dokumentar om Jan Grarup i Imperial

Klik her for at støtte UNICEF og se dokumentaren Krigsfotografen

Få billetter her

Se dokumentaren om den verdensberømte krigsfotograf og støt børn i nød

En af vores trofaste støtter er den verdensberømte fotograf Jan Grarup. Nu har du mulighed for at møde ham og se dokumentaren om hans hverdag. Du kan også møde den prisvindende instruktør Boris B. Bertram, der har filmet Jan Grarup over fem år i Afrika og i Mellemøsten.

Krigsfotografen er en portrætfilm af Jan Grarup, der forsøger at balancere livet som far til fire børn, samtidig med at han konstant rejser ud og dokumenterer fra verdens brændpunkter.

Dokumentaren vises i Imperial d. 15. September kl. 18:30.
OBS! Da eventen er en eksklusiv gallapremiere med rød løber, presse og folk fra branchen, vil pladserne blive tildelt automatisk, og du kan derfor ikke selv vælge pladser i salen.

 

Sådan kommer du med

For at få to billetter skal du melde dig som Verdensforælder. Det koster 95 kroner om måneden. Som Verdensforælder bliver du en del af et helt særligt selskab på 80.000 danskere, der støtter børn akut og langsigtet sammen med børneorganisationen UNICEF. Jan Grarup gør en kæmpe forskel for verdens børn. Det kan du også komme til. Du bliver ikke bare verdens bedste, men også det bedste for verden.

Krigsfotografen, En film af Boris B. Bertram

Efter at have arbejdet sammen på flere forskellige projekter, besluttede den prisvindende instruktør Boris B. Bertram, at fortælle historien om krigsfotografen Jan Grarup.

Hvad gør UNICEF?

UNICEFs fokus er at hjælpe verdens mest udsatte børn. Det kan vi bedst gøre med hjælp fra vores faste støtter. Som Verdensforælder giver du den mest effektive hjælp. Du er med til at sikre, at vi kan være til stede i mere end 150 lande – og at vi kan rykke hurtigt ud med nødhjælp, når en katastrofe rammer. Vi yder direkte hjælp og beskyttelse, og vi gør et stort arbejde for at påvirke regeringer til at sikre ordentlige forhold for børn. Vi er eksperter i at levere basal nødhjælp som vand, mad, tæpper, tøj og medicin og i at give børnene den psykologiske støtte, de har brug for, alt efter hvilken situation de står i.

Det går pengene til

Klik her for at støtte UNICEF og se dokumentaren Krigsfotografen

Få billetter her