Fyld et fly Norwegian Tchad

DELTAG I ÅRETS
VIGTIGSTE FLYVNING!

SÅDAN GØR DU STØRST GAVN MED DIN STØTTE

Vi er glade for alle bidrag. Du kan gøre en endnu større forskel med et mindre beløb hver måned. Så kan vi arbejde langsigtet og effektivt, og sammen hjælper vi de mest udsatte børn til en glad, sund og tryg barndom.

Jeg vil hellere give en enkelt donation denne gang

Hver måned kan dine 95 kr. sørge for mere end 15.800 liter rent vand til verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 190 kr. sørge for 76 pakker nøddemos, som redder livet for verdens mest udsatte børn.

Hver måned kan dine 395 kr. hjælpe 15 af verdens mest udsatte børn i skole med en skoletaske, kladdehæfte og blyant.

Dine 250 kr. kan sørge for 221 vacciner, der beskytter konfliktramte børn i Tchad mod livstruende polio.

Dine 500 kr. kan give kladdehæfter og blyanter til 173 konfliktramte børn i Tchad, så de kan komme tilbage på skolebænken.

Dine 1.000 kr. kan købe 400 pakker nøddemos, som redder livet for alvorligt underernærede børn i Tchad.

Deltag i årets vigtigste flyvning!
I løbet af September sender Norwegian og UNICEF et fly fyldt med skolematerialer og anden nødhjælp til børn ramt af konflikt og tørke i Tchad. Målet er, at fylde hver eneste centimeter af flyet. Du kan hjælpe med at fylde flyet og give børn i Tchad en bedre fremtid. Giv et bidrag her på siden!

STØT
Du kan også hjælpe ved at sende en sms med teksten FLY til 1900. Så giver du 150 kr.

Tchad er på mange måder en glemt krise: Det er et af de fattigste og mest korrupte lande i Afrika. Konflikten med Boko Haram og alvorlig tørke har ført til en humanitær krise og hundredtusinder af børn er i fare for at dø på grund af alvorlig underernæring. Ud over tørke, har konflikt ødelagt landet, så folk oplever stigende fødevarepriser, og mange har mistet deres arbejde. Fødevarekrisen forstærkes af at der ikke bliver plantet afgrøder, fordi folk er flygtet.

Som verdens største børneorganisation arbejder UNICEF for, at børnene får en fremtid. Hjælp os med at fylde et fly med skoleartikler, ernæring, vacciner og nødhjælpspakker, så børnene i Tchad kan hjælpe sig selv og bygge deres lokalsamfund.

Tchad fyld et fly norwegian

Fyld et fly Norwegian

Årets flyvning fandt sted d. 17 September 2018

Norwegian fløj til Tchad med et fly fyldt med nødhjælp. Her kan du se videoen fra turen, der viser hvordan flyet blev læsset med nødhjælpen i Københavns lufthavn, og hvordan den blev distribueret til de nødlidende børn.

Du kan også læse hvad Norwegian skriver om turen her

Fyld et fly til Tchad

Mange af de børn, der er fanget i denne konflikt, har været udsat for vold og misbrug; De har mistet hjem, familie og år af deres skolegang. Når børnene i Tchad ikke kommer i skole, står landet til at miste hele den generation, der skulle udgøre fremtiden i landet. Mange børn har et stærkt ønske om at gå i skole, så de kan have en fremtid. Skolearbejde handler om mere end at lære for disse børn. Børn, der lever i krisesituationer, håndterer traumer bedre end andre, hvis de oplever en normal hverdag. At komme i skole og lege med andre børn bidrager til en almindelig hverdag for børnene.

Flyet

Norwegian stiller et Boeing 737-800 til rådighed for fyld et fly kampagnen, som skal fyldes helt med skolematerialer og anden nødhjælp. Alt plads skal udnyttes. Bagagerummet, sæderne og hylderne til håndbagage; selv pladsen mellem sæderne i kabinen.

Norwegian boing fyld et fly

Flyet er lastet med…

Se hvilke forsyninger, du kan hjælpe med at fylde i flyet. Læs mere

Vi sender f. eks. skolematerialer – for bare 50 kroner, kan man sende kladdehæfter og blyanter til 16 børn.

Verdensgave school in a box skole klasse nødhjælp

Skolegang giver håb for fremtiden

Norwegian og UNICEF fyldte et fly til Mali i 2017.

Efter at konflikten i Mali brød ud, blev denne skole først plyndret, så besat af væbnede grupper og dernæst ramt af en bilbombe. Skolen er nu genåbnet og børn og lærere bearbejder deres traumer og skaber håb for fremtiden.

Tilbage på skolebænken

Efter mere end tre år uden mulighed for at gå i skole kunne Adouala endelig sætte sig på skolebænken igen. Læs mere.

Efter mere end tre år uden mulighed for at gå i skole, kunne Adouala med UNICEFs hjælp endelig sætte sig på skolebænken igen.

Efter mere end tre år uden mulighed for at gå i skole, kunne Adouala med UNICEFs hjælp endelig sætte sig på skolebænken igen.

Du kan også hjælpe ved at sende en sms med teksten FLY til 1900. Så giver du 150 kr.  |  Mobile Pay: 20 11 46 00 Skriv FLY i emnefeltet.

SMS FLY til 1919 og støt med 150 kr.

Den vigtigste flyvning i 2014

I 2014 stillede Norwegian med fly og mandskab for at fragte medicin og anden nødhjælp til en af verdens glemte kriser. Takket være generøse bidrag kunne vi fylde et helt fly med livsvigtig nødhjælpsforsyninger til børn. Se video fra flyvningen, som gik til Bangui i Den Centralafrikanske Republik.

Det går pengene til

Vidste du at…

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer.

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.

Du kan læse mere om hvordan UNICEF Danmark anvender de indsamlede midler her.