4-årige Sham, som er flygtning fra Syrien, bærer en kasse med vintertøj, som hun har fået af UNICEF

BLACK FRIDAY
Spar 0 %

Køb vinterhjælp til børn i nød

Dine 44 kr. sørger for vinterhjælp, som beskytter syriske flygtningebørn mod vinterkulden.

Dine 86 kr. kan sørge for varme tæpper til to syriske flygtningebørn, så de kan holde varmen i nattens kulde.

Dine 171 kr. kan sørge for et helt sæt varmt vintertøj, inkl. hue og vanter, til et syrisk flygtningebarn.

Chokpriser til Black Friday

Det årlige Black Friday-udsalg er i fuld gang! Nu har du chancen for at gøre et kup med varer til fantastiske priser. Køb for eksempel varme termotæpper til to syriske børn, der fryser i flygtningelejre for KUN 86 kroner. Eller hvad med et komplet sæt varmt vintertøj til KUN 171 kroner?

0% rabat – køb før din nabo

I dag rammer den årligt tilbagevendende forbrugsfest Black Friday igen Danmark. Over det ganske land udvider butikkerne deres åbningstider og laver radikale prisnedsættelser. Sidste år brugte danskerne 1,94 milliarder kroner på Black Friday. Ja, du læste rigtigt: 1,94 milliarder kroner!

Samtidig fryser 2,4 millioner syriske børn i flygtningelejre. Nattemperaturerne er lige nu under frysepunktet, og snart lægger sneen sig som en tung dyne over de telte, som danner hjem for børn på flugt. For de børn kan bare en lille del af danskernes Black Friday-budget gøre en stor forskel.

Så brug dine Black Friday besparelser på at gøre en konkret og livsvigtig forskel for verdens børn.

Slå til nu, eller fortryd det i morgen!

Black Friday - giv vinterhjælp til syriske flygtningebørn
Khalid har varmen
"Jeg har varmen". 5-årige Khalid har fået varmt tøj af UNICEF, så han kan komme igennem vintermånederne.

Black Friday kup: Vinterhjælp til børn på flugt

Køb nu

Mindst 75 procent til arbejdet for børn

UNICEF er sat i verden for at hjælpe så mange udsatte børn som muligt. Derfor er vi meget påpasselige med vores omkostninger og administration. Når du donerer 100 kroner til UNICEF, kan du derfor som gennemsnitsbetragtning være sikker på, at mindst 75 kroner går til formålet.

I 2017 oplevede vi så stor opbakning fra danskerne, at vi kunne sende historisk mange penge ud at arbejde for børn. Så hvis du donerede 100 kroner i 2017, gik hele 78 kroner direkte til formålet. Fordelingen af UNICEF Danmarks anvendelse af midler er påvirket af regnskabsår med store eller mindre katastrofer i verden og egenkapitalens bevægelser. Derfor er det mest retvisende at se på UNICEF Danmarks anvendelse af pengene over en periode på fem år. Du kan læse mere om, hvordan vi anvender de indsamlede midler her.

Det går pengene til

Vidste du at…

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Vi er helt afhængige af frivillige gaver og donationer

UNICEFs arbejde er ikke finansieret af FN. UNICEFs livsvigtige arbejde er kun muligt på grund af frivillige bidrag fra regeringer, fonde, virksomheder og private personer.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Ud af én doneret krone går kun 4 øre til administration

Når du donerer, går 77 procent til arbejdet for børn, 4 procent til administration, og resten bliver investeret i at skabe større indtægter til børn.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Du får skattefradrag på donationer

UNICEF Danmark er godkendt som indsamlings-organisation af SKAT. Det betyder, at når du donerer til UNICEF, kan hele dit bidrag trækkes fra i skat.