Bliv fundraiser hos
UNICEF Danmark

Hjem » Job i UNICEF » Bliv fundraiser hos UNICEF Danmark

Hvordan er det at arbejde hos UNICEF Danmark?

Se testimonials her om hvordan det er at arbejde som fundraiser hos UNICEF Danmark.

Magnus er i dag team leader hos UNICEF Danmark. Her fortæller hvad hans første indtryk af at være fundraiser var, og hvad den sjoveste oplevelse han som promoter har haft er.

Line er telemarketing-fundraiser. Her fortæller hun om at være ansat hos UNICEF Danmark, og hvorfor hun valgte at søge lige præcis den stilling.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Bliv promoter i UNICEF Danmark

Se de ledige stillinger som promoter ved at klikke på din ønskede stilling herunder.

Om jobbet: Promoter

Som promoter hverver du nye verdensforældre på gaden og til events. Du bliver en del af et topmotiveret team, hvor socialt sammenhold og engagement er i højsædet. Du har en teamleder, der bidrager til din faglige udvikling og hjælper teamet med at holde motivation og drive højt hele vagten igennem.

Bliv telemarketing-fundraiser

Se de ledige stillinger som telemarketing-fundraiser i UNICEF Danmark ved at klikke på din ønskede stilling herunder.

UNICEF søger nye kollegaer, som taler for de børn, der ikke selv kan.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Om jobbet: Telemarketing

Som telemarketing-fundraiser arbejder du enten på vores daghold eller vores aftenhold. Med telefonen som dit primære redskab, er det din opgave at hverve nye verdensforældre. Du har en teamleder, der bidrager til din faglige udvikling og sikrer, at holdet har gejst og motivation. Du har din daglige gang på UNICEFs kontor på Rentemestervej og vil få kendskab til organisationens spændende arbejde overalt i verden.

Bliv ambassadør for verdens børn

Som fundraiser hos UNICEF er du ambassadør for verdens børn. Du får du den bedste fundraising-uddannelse på markedet, og vi sikrer løbende kompetenceudvikling og sparring. For de bedste fundraisere er der er gode muligheder for at avancere. For eksempel er flere i vores ledelsesgruppe tidligere fundraisere – Med tid, gode resultater og den rette attitude kan meget lade sig gøre!

Leder du ikke efter et job? støt unicefs arbejde i stedet

Støt nu