Har vi sendt en SMS eller en e-mail til dig?

E-mail vi sender ud

Hvorfor kontakter UNICEF dig nu?

D. 16/05 sender vi en sms-udsendelse til personer, der tidligere har støttet eller vist interesse for vores arbejde. Sms-beskeden er en opfordring til at hjælpe de børn der er ramt af sultkatastrofen.

Du kan altid sende AFMELD til 1900 og afmelde dig vores sms'er. Det koster ikke noget. Har du spørgsmål til sms'en, er du velkommen til at skrive til: unicef@unicef.dk, så vil vi besvare din henvendelse snarest muligt. 

UNICEF er verdens største hjælpeorganisation for børn. Og noget af det, der adskiller UNICEF fra mange andre børneorganisationer, er, at når du giver et bidrag til UNICEF, hjælper du ikke blot ét enkelt barn, men rigtig mange børn. Nogle af dem har desperat brug for hjælp nu og her, og endnu flere har brug for at blive styrket på lang sigt. Derfor arbejder vi på at gøre opmærksom på vores hjælpearbejde og den forskel, man kan gøre ved at støtte det. Det væsentlige for os er, at vi med e-mail og sms oftere kan komme i kontakt med dig til en væsentlig lavere pris end med et brev. 

Ønsker du ikke, at vi kontakter dig?

Vi kontakter kun personer, der tidligere har støttet eller vist interesse for vores arbejde, men hjælpeorganisationer er ikke omfattet af markedsføringsloven, og kan derfor sende e-mail og sms’er uden forudgående tilsagn. Hvis du ikke ønsker e-mail og/eller sms fra os, respekterer vi det naturligvis, og du kan til enhver tid gøre os opmærksom på dette ved at sende en mail til unicef@unicef.dk. Oplys den e-mail eller det mobilnummer, vi ikke må sende til, når du skriver til os.

Er du i tvivl?

Har du fået en e-mail eller en sms og er du i tvivl om den kommer fra UNICEF Danmark, kan du se på afsenderen om det er fra os. Vores afsender e-mail hedder UNICEF Danmark e-nyhedsbrev@unicef.dk. Når vi beder om bidrag via sms, skal det sendes til ”1900”. Du er altid velkommen til at skrive til unicef@unicef.dk, hvis du er i tvivl om rigtigheden af den sms eller e-mail, som du har modtaget. UNICEF Danmark samler ind via sms og e-mail, men vi samler f.eks. ikke ind dør-til-dør. Vi står nogle gange på gaderne, men hvis du møder os i gadebilledet, så du altid kende UNICEFs medarbejdere på, at de bærer ID.

Har du modtaget en skadelig mail eller sms?

  • Slet mailen eller sms’en uden at svare på den.
  • Tryk ikke på nogen links.
  • Giv aldrig dine personlige oplysninger videre.

Hvis mailen eller sms’en bruger UNICEF Danmark som afsender eller ser ud til at komme fra UNICEF Danmark, må du meget gerne anmelde misbruget. Det gør du ved at videresende mailen eller et skærmbillede af sms’en til: unicef@unicef.dk

Læs vores privatlivspolitik her.