Har vi sendt en SMS eller en e-mail til dig?

E-mail vi sender ud

D. 6/12 og 7/12 sender vi en sms-udsendelse til personer, der tidligere har støttet eller vist interesse for vores arbejde. Sms-beskeden omhandler underernæring blandt Syriens udsatte børn.

Du kan altid sende SLUT til 1900 og afmelde dig vores sms'er. Det koster ikke noget. Har du spørgsmål til sms'en, er du velkommen til at skrive til: unicef@unicef.dk, så vil vi besvare din henvendelse snarest muligt. 

Hvorfor kontakter UNICEF dig 

UNICEF er verdens største hjælpeorganisation for børn. Og noget af det, der adskiller UNICEF fra mange andre børneorganisationer, er, at når du giver et bidrag til UNICEF, hjælper du ikke blot ét enkelt barn, men rigtig mange børn. Nogle af dem har desperat brug for hjælp nu og her, og endnu flere har brug for at blive styrket på lang sigt. Derfor arbejder vi på at gøre opmærksom på vores hjælpearbejde og den forskel, man kan gøre ved at støtte det. Det væsentlige for os er, at vi med e-mail og sms oftere kan komme i kontakt med dig til en væsentlig lavere pris end med et brev. 

Er du i tvivl?

Har du fået en e-mail eller en sms og er du i tvivl om den kommer fra UNICEF Danmark, kan du se på afsenderen om det er fra os. Vores afsender e-mail hedder UNICEF Danmark e-nyhedsbrev@unicef.dk. Når vi beder om bidrag via sms, skal det sendes til ”1900”. Du er altid velkommen til at skrive til unicef@unicef.dk, hvis du er i tvivl om rigtigheden af den sms eller e-mail, som du har modtaget. UNICEF Danmark samler ind via sms og e-mail, men vi samler f.eks. ikke ind dør-til-dør. Vi står nogle gange på gaderne, men hvis du møder os i gadebilledet, så du altid kende UNICEFs medarbejdere på, at de bærer ID.

Ønsker du ikke at vi kontakter dig?

Hjælpeorganisationer er ikke omfattet af markedsføringsloven, og kan derfor sende e-mail og sms’er uden forudgående tilsagn. Hvis du ikke ønsker e-mail og/eller sms fra os, kan du til enhver tid gøre os opmærksom på dette ved at sende en mail til unicef@unicef.dk. Oplys den e-mail eller det mobilnummer, vi ikke må sende til, når du skriver til os.