Giv udsatte børn en gave,
der rækker langt ind i fremtiden

Tusind tak for din interesse!

UNICEF er den organisation, alle verdens lande har sat i spidsen til at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. I 75 år har vi arbejdet for, at flere børn overlever, får en uddannelse og vokser op i sikkerhed.

I dag ændres mange børns liv til det bedre på grund af beslutninger, vores støtter traf for mange år siden: At betænke UNICEF i deres testamente.

Du kan også hjælpe! Giv børn en gave, som rækker langt ind i fremtiden!

Selv en lille donation kan gøre en kæmpe forskel og betyde et godt liv samt en mere tryg fremtid for børn ude i verden. 💙​

Bestil vores gratis folder om arv og testamente her:

KONTAKT: Arveansvarlig i UNICEF Danmark, Tine Christoffersen

Tlf: 21 52 50 62
E-mail: arv@unicef.dk.

Vidste du, at UNICEF er fritaget for den boafgift, arvinger ellers skal betale? ​Vi hjælper dig gerne og tilbyder som regel at dække omkostningerne til en advokat, hvis du betænker UNICEF i dit testamente. Kontakt mig for at høre nærmere.

Vil du møde os og høre mere om UNICEFs arbejde? 

UNICEF Danmark afholder løbende arrangementer rundt omkring i landet, hvor du kan møde os.  

Fælles for arrangementerne er, at generalsekretær i UNICEF Danmark, Karen Hækkerup, holder et oplæg om UNICEFs vigtige arbejde. Et af de emner, Karen Hækkerup også kommer omkring, er mulighederne for at donere en del af sin arv til velgørende formål. Giver man en del af sin arv til UNICEF, er man blandt andet med til at sikre børn rent vand, livreddende vacciner eller en tryg skolegang, hvilket er altafgørende for en god fremtid. 

Mange tror, det kræver en stor arv, og at man skal donere et større beløb for at gøre en forskel, hvilket slet ikke er tilfældet.  Selv et lille beløb rækker langt i vores arbejde for børnene.  

Efter Karens oplæg vil en lokal advokat med indsigt i arveret og testamente fortælle om alt det praktiske, og til sidst får du og de andre deltagende mulighed for at stille spørgsmål.  

Læs mere om arrangementerne her.

Hvis du vil læse mere om arv og testamente, inden du tilmelder dig, kan du gøre det her.

Det Gode Testamente

UNICEF Danmark er en del af Det Gode Testamente, der er et samarbejde skabt i fællesskab af 42 velgørende organisationer, som er gået sammen for at være bedre til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.

Læs mere om Det Gode Testamente her
Det Gode Testamente - ARV

Få UNICEFs guide med en kort og præcis indføring i, hvad det vil sige at efterlade sig en testamentarisk gave til verdens børn.

Bestil arvefolder