De Usynlige Kvinders Klub

De Usynlige
Kvinders Klub

- om en verden designet af og til mænd ...

 

Kvinder i Danmark kan næsten ikke være mere usynlige, når et kommer til kvindelige iværksættere. Kun 1% af den samlede
investerede kapital i startups i Norden går til selskaber ledet af kvinder. Maria Jencel taler med Anne Stampe Olesen - investor og
medstifter af virksomheden Nordic Female Founders - om de udfordringer danske kvindelige iværksættere har, når de starter egen virksomhed.

 

Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen stiftede i november 2020 Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner. Virksomheden arbejder for – gennem investeringer, netværk og udviklingsforløb – at gøre det lettere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark.

Annes hjerte banker for iværksætteri og forud for stiftelsen af Nordic Female Founders, arbejdede hun i en årrække også med iværksætteri som kommerciel direktør og senere driftsdirektør i Freeway-koncernen. Her hjalp hun iværksættere i en lang række selskaber med at udvikle og vækste deres virksomheder.

Lyt til Podcasten.

Anne Stampe Olesen
Danske kvindelige iværksættere halter merkant efter antallet af danske mænd der starter egen virksomhed, men også efter antallet af kvindelige iværksætter i de lande vi normalt sammenligner os med.

Hjælp piger og kvinder med at få indflydelse på deres egen fremtid

Støt nu