EFTERLYSNING

Vil du være med til at skabe verdens allerførste kampdag for børn?

Hjem » EFTERLYSNING – Vil du være med til at skabe verdens allerførste kampdag for børn?

OBS: TAK FOR JERES ANSØGNINGER – Vi vender tilbage til jer snart 🙂

Vi søger 10 børn, der vil være en del af UNICEFs Børnepanel 2021.
– Og vi håber mega meget, at det er dig!

UNICEF vil i år skabe rammerne og forudsætningerne for afholdelsen af Børnenes Kampdag. Til det skal vi bruge 10 seje børn, der vil dele deres tanker og ideer med os voksne, så vi kan blive klogere på, hvad der er det allervigtigste at kæmpe for som barn i 2021.

Børnenes Kampdag bliver en ugelang kampagne, der kulminerer på Børnekonventionens fødselsdag den 20. november 2021. Hvis det bliver dig, der skal være en af del af UNICEFs Børnepanel, skal du frem til efteråret hjælpe os med at finde på, deltage i – og forme de aktiviteter, kampagnen skal bestå af. For vi får selvfølgelig kun skabt en Børnenes Kampdag, hvis børn er med til at bestemme, hvordan den skal se ud.

For at komme i betragtning skal du sende os en ansøgning – det kan enten være et minuts video eller en skreven halv A4-side, hvor du fortæller, hvorfor du er motiveret efter at være med til at forme Børnenes Kampdag, og hvad du synes, er det vigtigste for børn at kæmpe for i år.

Send din ansøgning til ansoeg-boernepanelet@unicef.dk hurtigst muligt og senest torsdag d. 10. juni.

Det første møde i Børnepanelet er planlagt til at være d. 21. juni fra kl. 15.00-18.00 og vil foregå online. Efter sommerferien vil der være en fysisk workshop i København, hvor du får transport, mad og eventuelt overnatning betalt.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig!

SÅDAN ANSØGER DU

Send en et minuts video eller en halv A4-side, hvor du fortæller, hvorfor du er motiveret for at være med, og hvad du synes, der er det vigtigste for børn at kæmpe for i år. Send din ansøgning til ansoeg-boernepanelet@unicef.dk inden d. 10. juni 2021.

Download

Del budskabet ved at printe efterlysningen ud og hænge den op på din skole

Download

Har du spørgsmål?

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Hvad er Børnenes kampdag?

Den 20. november hvert år er det Børnekonventionens fødselsdag og Børnenes Dag. Den dag sætter vi ekstra fokus på de rettigheder, som alle verdens børn har ifølge FN’s Børnekonvention. Børnenes Dag blev afholdt første gang den 20. november 2015 på årsdagen for FN’s Børnekonvention. Nu er dagen blevet en tradition. I år 2021 døber vi i stedet dagen Børnenes Kampdag, og hvad den dag præcis indebærer skal vi bruge din hjælp til at definere.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Hvor meget tid skal jeg afsætte?

Du skal forvente syv mødegange af 4-5 timers varighed, hvoraf nogle vil foregå virtuelt. Det endelige program vil blive tilsendt, når Børnepanelet er blevet sammensat.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Hvad får jeg ud af at være med i Børnepanelet?

Foruden at være med til at sætte dit aftryk på det, vi håber, bliver en vigtig og powerfuld mærkedag, så får du et par ture til København med fuld forplejning, og du får et sejt fællesskab med andre, der, ligesom dig, brænder for at gøre en forskel og sætte spot på børns rettigheder.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Hvor gammel skal jeg være?

Det er ikke supervigtigt, hvor gammel du er. Bare du har mod på projektet – og at du godt må være med for dine forældre. Du skal dog være under 18 år.

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis der er noget, du gerne liiiige vil vide lidt mere om, inden du går i gang med din ansøgning. Skriv eller ring til Elisabeth Jacobsen på EJacobsen@unicef.dk eller +45 40 23 40 73

UNICEF Danmark for alle verdens børn

Hvem er UNICEF?

UNICEF er en kæmpestor international organisation, der skal sørge for, at børn i hele verden har det godt og klarer sig i livet. UNICEF har afdelinger alle mulige steder – også i Danmark. Fra København arbejder UNICEF derfor med at oplyse om børns vilkår og rettigheder, og så gør vi alt, hvad vi kan for at samle penge ind til UNICEFs hjælpearbejde for udsatte børn, der har brug for hjælp ude i verden.