Invitation til gratis
UNICEF-arrangement

Vil du møde os og høre mere om UNICEFs arbejde?

 

UNICEF Danmark afholder løbende arrangementer rundt omkring i landet, hvor du kan møde os. Til højre kan du se, hvilke arrangementer vi afholder i den nære fremtid samt læse mere om de enkelte arrangementer.

Fælles for arrangementerne er, at generalsekretær i UNICEF Danmark, Karen Hækkerup, holder et oplæg om UNICEFs vigtige arbejde. Et af de emner, Karen Hækkerup også kommer omkring, er mulighederne for at donere en del af sin arv til velgørende formål. Giver man en del af sin arv til UNICEF, er man blandt andet med til at sikre børn rent vand, livreddende vacciner eller en tryg skolegang, hvilket er altafgørende for en god fremtid.

Mange tror, det kræver en stor arv, og at man skal donere et større beløb for at gøre en forskel, hvilket slet ikke er tilfældet. Selv et lille beløb rækker langt i vores arbejde for børnene 💙

Efter Karens oplæg vil en lokal advokat med indsigt i arveret og testamente fortælle om alt det praktiske, og til sidst får du og de andre deltagende mulighed for at stille spørgsmål.

Hvis du vil læse mere om arv og testamente, inden du tilmelder dig, kan du gøre det her. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive helt uforpligtende til Tine Christoffersen på tlf. 35 27 38 38 eller på mail: arv@unicef.dk

Vi håber at se dig til et af vores arrangementer.

ARV - Tilmelding til infomøde - med dropdown 2021

Tilmeld dig her

Deltagere

Kontaktinformation