Navnestof: Tre nye
bestyrelsesmedlemmer i UNICEF

Hjem » Navnestof: Tre nye bestyrelsesmedlemmer i UNICEF

Tre nye bestyrelsesmedlemmer i UNICEF

Jakob Høyer, Kommunikationschef, DBU

Jakob Høyer, 49, kommunikationschef i DBU, er valgt ind som nyt bestyrelsesmedlem i UNICEF Danmark. Jakob Høyer skal især bidrage med sin spidskompetence – kommunikation – til bestyrelsens arbejde i UNICEF. Før sin ansættelse i DBU har Jakob været kommunikationsdirektør i DSB, hvor han kom til efter en karriere som journalist. Den startede med en journalistuddannelse på Danmarks Journalisthøjskole, fuldført i 1996, hvorefter han blev ansat Det Fri Aktuelt. Udover en journalistisk karriere på bl.a. Jyllands-Posten og Berlingske som kulturredaktør, var Jakob Høyer særlig rådgiver for tidligere Kulturminister Brian Mikkelsen (K) fra 2001 til 2003. Før hans skifte til DSB, var Jakob Høyer chefredaktør på MetroXpress.

Derudover er Jakob Høyer medlem af bestyrelsen for teatret Aveny-T og var bestyrelsesmedlem i Plan Børnefonden fra 2015 til 2019.

 

Søren Skibsted, Advokat & Partner, Kromann Reumert

Søren Skibsted, XX, advokat og partner hos advokatfirmaet Kromann Reumert, er nyt bestyrelsesmedlem i UNICEF Danmark, hvor han skal bidrage med sin store viden på det juridiske område. Søren Skibsted er tidligere ansat i Justitsministeriet, og kaptajn i Forsvaret. Han har udgivet flere publikationer inden for outsourcing og IT-retlige emner og besidder flere stillinger inden for disse specialer, herunder som Co-Chair i IBA’s teknologiudvalg og som tidligere bestyrelsesformand i Foreningen for Danske IT-advokater.

Søren Skibsted er uddannet fra Københavns Universitet, hvor han skrev afhandling om Børnekonventionen.

 

Claus Hjortdal, Formand for Skolelederforeningen

Claus Hjortdal, 60, har siden 2014 været formand for Skolelederforeningen, og kan bidrage til bestyrelsesarbejdet i UNICEF med sin store viden på skoleområdet – et kerneområde for UNICEF. I perioden 2008-14 var han næstformand i foreningen og før det amtskredsformand.

Claus Hjortdal repræsenterer lederne i LC og sidder i en lang række råd og udvalg på skoleområdet. Han er desuden formand for 6.000 undervisere i LC-Lederforum og talsmand for ca. 40.000 ledere i Fagbevægelsens Hovedorganisation.

 

Alfred Josefsen, 62, Formand for Unicef, Krogerup Højskole, Planetariet, Aurion m.fl. tidl. medlem af Ledelseskommissionen.

Siden 2006 har Alfred Josefsen været bestyrelsesformand for UNICEF Danmark, og nu er han endnu engang blevet valgt til posten.