UNICEF Danmarks præsidium. Foto: UNICEF Danmark/ Anders Fauerby

Nyt præsidium

Velkommen til det nye stærke hold

Hjem » Nyt præsidium

Politikere, teaterfolk, sportsstjerner, forfattere og erhvervsfolk stiller sig bag UNICEFs kamp for verdens børn

Hvad har Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Kasper Holten, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Kasper Hjulmand, Henrik Stubkjær, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad til fælles? De bruger deres fritid og ressourcer på at hjælpe UNICEF Danmark med at passe på verdens børn.

De er netop tiltrådt UNICEF Danmarks præsidium, hvor de ulønnet stiller deres viden, kompetencer og stærke netværk til rådighed for børneorganisationen.

Vores nye præsidiemedlemmer er alle kendt for at være ambitiøse og villige til at gå nye veje. De egenskaber er der brug for, når UNICEF skal levere på målsætninger som at få alle verdens børn ud af fattigdom og sikre kvalitetsuddannelse til alle
Steen M. Andersen
Generalsekretær UNICEF Danmark

UNICEF Danmarks generalsekretær Steen M. Andersen er overordentlig glad for, at præsidiemedlemmerne vil bruge deres tid på at hjælpe verdens største børneorganisation. Han ved af erfaring, at når man sætter mennesker med vidt forskellige kompetencer og erfaringer fra mange forskellige felter sammen, så opstår der nye ideer og vinkler på svære problemstillinger. Og det er helt afgørende for, at organisationen kan nå sine ambitiøse mål.

”Vores nye præsidiemedlemmer er alle kendt for at være ambitiøse og villige til at gå nye veje. De egenskaber er der brug for, når UNICEF skal levere på målsætninger som at få alle verdens børn ud af fattigdom og sikre kvalitetsuddannelse til alle,” siger Steen M. Andersen