TDC Group støtter
sultramte børn

Hjem » TDC Group støtter sult-ramte børn

Skrevet 30. maj 2018 af Ditte Hartvig

Virksomheders engagement er afgørende

Mere end tre millioner børn i Afrika og Yemen er i fare for at dø af sult lige nu. Den gode nyhed er, at vi kan redde 9 ud af 10 af de børn, vi når frem til. Men vi har brug for alt den hjælp, vi kan få for at give børnene og de lokale samfund en chance.

Derfor opfordrer UNICEF hele Danmark til at give deres fredagsslik til børn, der sulter, fredag den 1. juni. Vi danskere bruger i gennemsnit 48 kr. om ugen på slik. For det beløb kan UNICEF give livreddende behandling til fem børn.

Hvis vi står sammen kan vi redde mange børns liv. TDC Group går foran med en donation for hver af sine medarbejdere og gør dermed UNICEF i stand til at redde flere tusinde børn fra at dø af akut underernæring.

”Over tre millioner børn er lige nu ramt af ekstrem sult. Tørke, uro og konflikter gør det svært at skaffe mad og vand, og det rammer børnene hårdest. Som en af Danmarks største virksomheder vil vi i TDC Group gerne hjælpe med at sikre børnenes overlevelse og trivsel og give dem et håb om en bedre fremtid. Derfor donerer vi, hvad der svarer til alle vores medarbejderes fredagsslik til UNICEFs arbejde”, udtaler Pernille Erenbjerg, koncernchef i TDC Group

Støtten fra TDC Group er helt afgørende, siger Alfred Josefsen, som er bestyrelsesformand i UNICEF Danmark:

”På vegne af nogle af de mest udsatte børn i verden vil jeg gerne sige tak til TDC Group for støtten. Vi ved, at virksomheders engagement i det samfund, der omgiver dem, er afgørende – helt konkret nu og her for at redde børns liv, og også på den lange bane. Hele UNICEFs indsats afhænger af frivillige bidrag, og vi er taknemmelige for, at TDC Group er med til at gå forrest. Helt konkret vil støtten redde liv, men donationen kan måske også inspirere andre til at gøre det samme,” siger bestyrelsesformanden.

GIV LIVREDDENDE BEHANDLING TIL BØRN, DER SULTER

STØT NU