UNICEF Danmark

blandt landets bedste mindre arbejdspladser

Hjem » UNICEF Danmark blandt landets bedste mindre arbejdspladser

Skrevet 15. nov 2017 af Ditte Hartvig

Danmarks Bedste Arbejdspladser 2017 blev kåret i går aftes, og UNICEF Danmark indtager for 2. år i træk en flot plads i top 10 blandt landets bedste mindre arbejdspladser.

Det er tredje gang UNICEF Danmark deltager i undersøgelsen, og i år opnåede UNICEF Danmark en placering som nummer 9 blandt landets bedste mindre arbejdspladser og nummer 1 blandt non-profit arbejdspladser.

”Jeg er stolt over og meget glad for, at UNICEF Danmark for andet år i træk ligger helt i top blandt Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser. Det skyldes i høj grad en holdindsats fra ledere og medarbejdere, som alle yder et stort bidrag til at gøre vores fælles arbejdsplads til noget helt særligt”, siger generalsekretær Steen M. Andersen.

Det er konsulentvirksomheden Great Place To Work, der står bag undersøgelsen, og Ifølge Great Place To Work er en god arbejdsplads et sted, hvor medarbejderne har tillid til de mennesker, de arbejder for, er stolte af det arbejde, de udfører og føler fællesskab med deres kolleger. Og det er i høj grad tilfældet hos UNICEF Danmark, hvor medarbejderne fremhæver, at det bedste ved deres arbejdsplads er at arbejde for en fantastisk god sag – og at der er gode kolleger og et godt sammenhold.

UNICEF Danmark blandt landets bedste mindre arbejdspladser. Great place to work 2017

For andet år i træk kom UNICEF Danmark i top 10 blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Den slags er et udpræget teamwork. Og sådan er det også med vores fælles arbejde for verdens børn. Sammen når vi rigtig langt for børnene. Tak!

Det siger medarbejderne om UNICEF Danmark som arbejdsplads

”Selv på en dårlig dag giver det mening at gå på arbejde. Og så er det en fantastisk følelse, når hele huset står sammen om at gennemføre en stor kampagne eller katastrofeindsamling.”

”Man får meget ansvar, og det er dejligt at arbejde et sted, som er i rivende udvikling. Man kan mærke, at UNICEF rykker.”

”Det bedste ved vores arbejdsplads er sagen. Vi gør en positiv forskel hver eneste dag, vi går på arbejde, og det er en fantastisk følelse at have. Samtidig er jobbet prestigefyldt, og folk lytter gerne til det, man har at sige. Det giver rigtig god mening.”

 

Om Great Place To Work

Great Place to Work® anerkender de bedste arbejdspladser i 51 lande verden over. Listerne med de bedste arbejdspladser er baseret på medarbejderundersøgelser og kulturevalueringer på mere end 7.000 arbejdspladser og mere end 10 millioner medarbejderbesvarelser.

Se listen over Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser