Louis Vuitton fornyer sit
engagement for verdens børn

Hjem » Louis Vuitton fornyer sit engagement for verdens børn

Louis Vuitton for Syriens børn

Skrevet 15. september 2017 af Ditte Hartvig

En ny serie armbånd skal skaffe midler til at hjælpe børn ramt af krigen i Syrien.

Louis Vuitton lancerer den ikoniske Silver Lockit i en ny version med armbånd i farver. De nye armbånd skal bidrage til at fastholde opmærksomheden omkring den kritiske situation for syriske børn og indsamle midler til at hjælpe børnene, der er ofre for verdens mest udfordrende humanitære krise.

Louis Vuitton samarbejder med UNICEF

UNICEF er afhængig af støtte fra partnere

Konflikten i Syrien er gået ind i sit syvende år og har udviklet sig til den største humanitære flygtningekrise, som verden har set siden 2. Verdenskrig. Næsten seks millioner børn har brug for hjælp i selve Syrien, mens 2,5 millioner børn lever som flygtninge i Syriens nabolande. UNICEF er afhængig af støtte fra partnere som Louis Vuitton og deres kunder. Uden den støtte kan UNICEF ikke levere al den akutte og livreddende hjælp, som mange syriske børn og de lokalsamfund, der har taget imod de syriske familier, er afhængige af. UNICEF hjælper børnene med blandt andet adgang til rent vand og sanitet, sundhedshjælp og livsvigtig ernæring, økonomisk støtte til særligt udsatte familier og uddeling af varmt tøj og tæpper i de iskolde vintermåneder.

Partnerskab med Louis Vuitton har givet 15 mio. kr. til syriske børn

Når kunderne køber en af de nye ’Silver Lockit Color’, bidrager de samtidig med afgørende støtte til UNICEF-støttede programmer for mere end 9 millioner børn i Syrien og nabolandene. Med den nye ’Silver Lockit Color’ fornyer Louis Vuitton sit løfte om at støtte UNICEF og hjælpe med at rejse penge til arbejdet for børn i alvorlig nød. Siden Louis Vuitton introducerede Silver Lockit i 2016, er der blevet doneret 200 USD – ca. 1.300 kr. – for hvert solgt smykke. I alt har LOUIS VUITTON for UNICEF partnerskabet genereret mere end 15 millioner kroner til UNICEFs nødhjælpsindsats for børn og familier ramt af krisen i Syrien. Og dermed har partnerskabet bidraget til at give fornyet håb til børn, som har gennemlevet krigens rædsler og lidt frygtelige afsavn.

Silver Lockit er inspireret af den sikre hængelås, som Georges Vuitton opfandt i 1890 til at beskytte kundernes mest skattede ejendele. I dag er det lille vedhæng et symbol på beskyttelse og et løfte om at hjælpe børn i nød. De nye Silver Lockit color armbånd fås med det karakteristiske hængelås-vedhæng i sterling sølv og armbånd i fem forskellige farver at vælge imellem: Gul, lilla, pink, cyan-blå og sort). Silver Lockit Color koster 1.750 kroner, hvor af 700 kroner går til UNICEFs hjælpearbejde.

De nye Silver Lockit armbånd kan købes på louisvuitton.com og i 200 Louis Vuitton butikker verden over, heriblandt den danske butik på Strøget i København.

Vil I indgå i et partnerskab med UNICEF?

Kontakt os nu