Lions Katastrofehjælp støtter
børn ramt af orkanen Irma

Hjem » Lions Katastrofehjælp giver 250.000 kr. til børn ramt af orkanen Irma

Lions Katastrofehjælp giver 250.000 kr. til børn ramt af orkanen Irma

Skrevet 08. sep 2017 af Julie Troldborg

Den kraftigste orkan i årtier har ramt Caribien og forårsaget massive ødelæggelser. Veje, huse, broer, hospitaler og skoler er jævnet med jorden på flere øer. Børn har mistet deres hjem og mangler akut vand og beskyttelse. I ø-samfundet Barbuda er 95 procent af bygningerne ødelagte.

UNICEF har brug for al den hjælp, vi kan få, for at nå frem med nødhjælp til de værst stillede børn og familier. Mange af de børn, der er ramt, var i forvejen meget sårbare. Heldigvis er opbakningen til indsatsen stor, og Lions Katastrofehjælp har netop doneret 250.000 kroner til UNICEFs nødhjælpsarbejde.

 

Rent vand og beskyttelse er topprioriteter

En donation af den størrelse gør en mærkbar forskel. Med de penge kan UNICEF give mange af børnene beskyttelse og rent vand, som er to hovedprioriteter lige nu.

Vi uddeler vandrensningstabletter for at sikre rent vand i de første kritiske døgn. Samtidig uddeler vi tæpper og presenninger og sørger for, at der er skolematerialer, så børnene kan fortsætte et minimum af skolegang. Vores erfaring viser, at hvis børnene først kommer bagud, fordi de ikke længere har adgang til undervisning, er det meget svært at få dem tilbage i skole igen.

Lions Katastrofehjælp har længe været en af UNICEFs gode samarbejdspartnere og har før støttet UNICEFs indsamling til blandt andre ofrene for jordskælvet i Nepal.

Lions

Hjælp katastroferamte børn

Støt nu