60 år er ingen alder...

Hjem » 60 år er ingen alder…

60 år er ingen alder…

Skrevet 10. aug 2017 af Ditte Hartvig

… når man som Alfred Josefsen har gang i et væld af aktiviteter: formand og bestyrelsesmedlem, ledelsesrådgiver, mentor, erhvervsleder og kommissionsmedlem er blot nogle af de titler, Alfred kan kalde sig.

 

Kom til reception i FN Byen

I UNICEF Danmark har Alfred med hjerte for børnene og et skarpt blik for udvikling og fremdrift været bestyrelsesformand i mere end ti år. Derfor vil vi gerne være med til at fejre Alfreds 6o-års fødselsdag ved en reception i FN-Byen onsdag den 16. august kl. 15-18.

Vi håber at se mange fra Alfreds store netværk og skal bede om, at I tilmelder jer på forhånd til Mette på mterkelsen@unicef.dk senest mandag den 14. august. På grund af sikkerhedsforanstaltninger i FN-Byen skal alle gæster være forhåndsregistreret og på selve dagen medbringe billede-ID. Der er gode parkeringsmuligheder i kælderen.

I UNICEF Danmark glæder vi os til at se dig den 16. august!

Alfred Josefsen UNICEF Danmark bestyrelsesforman

Alfred Josefsen er formand for UNICEF Danmarks bestyrelse. I anledning af Alfreds 60-års fødselsdag afholdes der reception i FN-byen.