UNICEF Danmark for alle verdens børn

Nu kan Sonia beskytte sig selv og sin datter mod malaria

Hjem » Nu kan Sonia beskytte sig selv og sin datter mod malaria

Sonia og hendes datter behøver ikke længere at frygte at blive bidt af malariainficerede myg, når de lægger sig til at sove om aftenen.

Den lille familie er nemlig en af mange, der har fået gavn af BESTSELLERs meget store donation til bekæmpelse af malaria i bl.a. Angola.

Hele 32.000 imprægnerede myggenet er for nylig blevet delt ud i Bengo provinsen i Angola. Sonia hørte om uddelingen gennem en nabo, og da hun ankom til sammen med sin datter, blev de også testet for malaria. Testene var heldigvis negative.

Malaria er en af de primære årsager til dødsfald blandt børn under fem år i Angola. Donationen på 18 millioner kroner til UNICEF, som blev resultatet af BESTSELLERs GIVE-A-DAY 1. april 2015, har til formål at beskytte børn mod malaria i Angola, Kenya og DR Congo.